Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tauko telttailusta Gardalla

Jatkoa edellisestä postauksesta!

Ah, kaunis ja auringon paahtama Italia! Reittiä suunnitellessani näin mielessäni auringonpaisteessa kimaltelevan Gardajärven. Lämpimässä kesäyössä nauttisimme sen rannalla romanttisia illallisia – törsäisimme jopa ravintolaan, sillä täytyyhän nyt Italiassa ravintolassa käydä. Terassilla olisi varmasti mukava istuskella. Kävisimme uimassa, kiertelisimme kaupungilla ja ottaisimme ehkä aurinkoakin…

Niinpä niin.

Desenzano del Gardaan saapuessamme oli satanut reippaasti koko päivän. Lämmintä oli vain hieman yli 10 astetta. Autoon jätesäkeissä survotun vettävaluvan teltan pystyttäminen mutaiselle maalle ei tuntunut parhaalta vaihtoehdolta. Niinpä etsimme kylältä hotellin, johon pihistelybudjetillamme raaskisimme majoittua.

Päädyimme 60 euron hintaiseen Villagio Turistico Vo’ -hotelliin. Keittelimme hernarit luhtitalomallisen hotellin käytävällä (onneksi kukaan ei nähnyt) ja virittelimme teltan käytävän kaiteelle kuivumaan. Vähän saattoi hävettää, mutta halusimme teltan kuivaksi. Pienten nokosten ja lämpimän suihkun jälkeen elämä alkoi voittaa ja pääsimme sinne ravintolaankin: illalliseksi testasimme aitoa italialaista pizzaa. Hyvää oli!


Meidän oli tarkoitus viipyä Gardalla ainakin kolme yötä, mutta epäonnisen sään ja hotellissa asumisen kalleuden vuoksi kyllästyimme alta aikayksikön. Sääennusteet kertoivat rankkasateiden jatkuvan Gardalla, mutta Venetsiaan sen sijaan luvattiin helleaaltoa. Ehkä sitä aurinkoa sittenkin löytyisi Italiasta!

Matka jatkuu seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti