Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

TXL aina uudestaan

Joihinkin paikkoihin on vain päästävä kerta toisensa jälkeen.

Ilahdutin itseäni tekemällä tutun valinnan: tänäkin keväänä lennän suosikkikaupunkiini Berliiniin. (Ihan mahtavaa!) Matkakohteessa ei tosiaankaan ole mitään yllätyksellistä – arvelinhan jo viime vuoden reissun jälkeen, että myös seuraavana keväänä kengänkärjet suuntautuvat mitä todennäköisimmin tuttuihin maisemiin.

Keväisestä Berliinin-matkasta on ehtinyt muodostua jo perinne, jota minulla ei selvästikään ole intoa rikkoa. Odotan joka kerta samanlaisella pitelemättömällä innolla seikkailuja tuossa karussa ja samalla täysin vastustamattomassa kaupungissa. En ole haksahtanut mihinkään muuhun paikkaan yhtä väkevästi.


Toki myös taloudelliset seikat vaikuttavat asiaan. Minulla on sellainen kutina, että New York voisi olla juuri minun paikkani. Sellainen, joka voisi kilpailla Berliinin kanssa. Matkat New Yorkiin ovat kuitenkin snadisti kalliimpia kuin matkat Saksaan, joten on lompakkoni onni, että tulin vierailleeksi ensin Berliinissä. New York on saanut odottaa vuoroaan, ja odottaa jatkossakin toistaiseksi määrittelemättömän ajan.

Lennot laskeutuvat Tegelille (TXL) vasta toukokuun lopulla, joten ihan vielä ei kannata laskea päiviä lähtöön. Onneksi muitakin matkasuunnitelmia on tiedossa. Viikonloppuna suuntaan Tampereelle (joka myös on kiva kaupunki) herkuttelemaan ja nauttimaan ehkä taiteesta ja kauppahallin antimista. Varmuudella nautin ainakin hotellissa yöpymisestä, sillä hotelliaamiaiset nyt vain ovat ihan mahtavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti