Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Lontoon valot

Viimeisiin Lontoon-päiviin kuului muun muassa nachoja, tortilloja ja olutta -tyylinen pubiaamiainen, arkista pyykinpesua (valitettavasti reissussa rähjääntyy ihan samalla tavalla kuin kotonakin), ähkyillallinen TGI Friday’sissa, iltavalaistuksessa loistavan Big Benin ihailua, leffateatterin etsintää, hyvää siideriä teatteribaarissa, Sea Lifen hienon haialtaan ihmettelyä, kengänpohjien kuluttamista Science Museumissa, kahvit ja herkkuvohvelit joen rannalla, pikavisiitti turisteja pursuavalle Harrodsille (egyptiläiset liukuportaat olivat hauskat ja ruokaosasto monipuolinen, mutta tungoksesta piti päästä äkkiä pois), sekä valkkaria, lasagnea ja cannelloneja Sohossa.
Viimeisenä aamuna kampesimme sängystä ylös melko aikaisin, koska nukkumisesta ei jostain syystä tullut mitään ja check outkin oli jo kymmeneltä. Raahauduimme rinkkoinemme vastapäiseen kahvilaan mediterranean-aamiaisille ja sieltä parin metrin päähän nettikahvilaan, jossa järjestimme netistä itsellemme bussiliput Gatwickille. Voin suositella käyttämäämme Easybusia budjettimatkaajalle: Easybusin kyyti maksoi pari puntaa per naama, juna olisi maksanut melkein 20 puntaa. Hyppäsimme bussin kyytiin Earl’s courtin aseman liepeiltä. Lisätietoa Easybusista löytyy täältä.

Kesälomamatka oli kokonaisuudessaan (Düsseldorf, Köln, Pariisi, Lontoo) mahtava. Harmi vain, että se loppui niin lyhyeen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että seuraava ulkomaanmatka suuntautuu reilun kuukauden päästä Espanjaan, mutta eihän sitä ikinä tiedä, mitä tässä tulee keksittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti