Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Säätöä

Reissukamojen ja -tarvikkeiden päivitys kesää varten on tällä tontilla jo aloitettu. Pientä Massiivista yli-intoilua on siis havaittavissa, mutta mikäpäs siinä. Verkossa shoppailu on niin kätevää ja näppärää.

Tai sitten ei. Kamojen hankkiminen lähti käyntiin sen verran tahmeasti, että on hyvä, että mitään kiirettä ei todellakaan ole. Reissuun on niin pitkä aika, että sälät ehtisi tilata vaikka Intiasta etanan selässä ja silti ne ehtisivät ajoissa perille pohjolaan. Kustannusten jakamiseksi pidemmälle aikavälille päätin kuitenkin aloittaa hankintojen tekemisen jo tässä vaiheessa. (Seliseli. Oikeasti suurin syy oli, että olen niin fiiliksissä tulevasta reissusta, etten malttanut odottaa hetkeäkään.)

Edellinen teltta antoi veden losottaa venyneestä saumasta sisään, joten seuraavalle kierrokselle tarvittiin uutta kangasta väsyneiden matkaajien suojaamiseksi. Telttaa tilatessa sivusto kaatui moneen otteeseen ja lopulta telttoja näytti olevan tilauksessa kaksin kappalein. Soitto putiikkiin ja kävi ilmi, että toisin kuin tilaustiedoissa väitettiin, kumpikaan tilauksista ei ollut mennyt perille. No, tällä verkon aikakaudella puhelimella tehty tilaus oli se parempi vaihtoehto. Uusi uljas majatalo on matkalla rakastavaan kotiin.


Keskenään lisääntyvää elektroniikkaa varten tarvittiin uusi tupakansytyttimen jakaja. Sellainen, johon saa kiinni jotain muutakin kuin vain kylmälaukun ja navigaattorin. Ja tietenkin juuri ne halutut tupakansytyttimen jakajat olivat verkkokaupasta loppu. Vastaavia löytyi kuitenkin pienen etsinnän jälkeen muualta ja vieläpä edullisempaan hintaan, joten sekin kompromissinalku selätettiin vikkelästi.
Enää tarvittaisiin uudet makuualustat. Entiset sanoivat sopimuksen irti ja päättivät jäädä pysyvästi littanaan. Mutta juuri ne halutunlaiset itsestään täyttyvät makuualustat eivät halua millään suuntautua verkkokaupan ostoskoria kohti. Alustoja saa lätkäistyä koriin tasan yhden, ja sitten koko systeemi menee jumiin.

Selvyyden vuoksi mainittakoon, että kaikki yllä mainitut tuotteet ostettiin – tai ostettaisiin – eri verkkokaupoista. En myöskään yrittänyt shoppailla antiikkisen nettitikkuni tarjoaman yhteyden varassa.

Nykyaika. Kaatuilevia saitteja, sauhuavia nettitikkuja, jumittavia sovelluksia ja ei-oota.

Onneksi mitään kiirettä ei todella ole.

Kuvat: Partioaitta, Vapaa-ajan tarviketalo, Verkkokauppa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti