Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Jonain päivänä -listan uusin tikki

Mainitsin aiemmin suunnitelmamuutoksesta kesän suhteen. Reppureissu lentäen jää tällä erää väliin. Sen asemesta lähden taistelemaan uuden teltan kanssa tutuille ja tuntemattomille teille. Mahtavaa!

Rinkkamatkassa oli ideaa, joten laitoin sen muistin perukoille odottamaan parempaa ajankohtaa. Ehkä ensi kesänä, kuka tietää.

Tarkoitus oli katsastaa muutamia kohteita, joissa minä tai matkaseura emme olleet vielä käyneet. Listalla pyörivät kaupungit vaihtuivat tämän tästä, eli mistään kovin tarkasta suunnitelmasta ei vielä ollut kyse.

Pähkäiltyjä kaupunkeja olivat ainakin Oslo, Lontoo, Amsterdam, Pariisi, Barcelona, Torrevieja ja Lissabon. Ei välttämättä tässä järjestyksessä eikä kaikkia samalla reissulla. Jotkut paikat olisin siis tiputtanut pois. Autolla voin siirtyä nopeallakin aikataululla paikasta toiseen, mutta lentäen paikan vaihtaminen muutaman päivän välein ei innosta. Ehkä syy on se, että lentokoneessa istuessa jää liikaa näkemättä.

Suunnitelmissa oli etsiä mahdollisimman halvat ja järkevät lennot ja hintaan nähden siedettävä majoitus kohdekaupungeista. Budjetilla kun on rajansa. Kaupungit ja niiden järjestyksen olisin valinnut lentojen mukaan: minne olisi ollut mistäkin halvin mennä. Lennoissa ja majoituksessa olisi ollut oma säätämisensä. Ihan kiva siis, että säästyn nyt jokseenkin rassaavalta varausrumbalta.

Sen verran selvitystyötä ehdin tehdä, että pystyin laskemaan karkean hinta-arvion reissulle lentojen ja majoituksen osalta. Ja siinäpä yksi syy, miksi tämäkin suunnitelmantynkä täytyi lykätä osastoon toteutetaan tulevaisuudessa. Ei siksi, että se olisi niin kallista, vaan koska se olisi yllättävän edullista. Reissu ei vain tällä kertaa taipunut yhteen muiden suunnitelmien kanssa.

Missähän niitä ylimääräisiä vuosilomapäiviä jaetaan? Voisin ottaa muutaman kuukauden. Siinä ehtisi tehdä jonkun vuoroaan odottelevista reissuista. Vaihtoehtoisesti myös lottovoitto kelpaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti